Zâmbete prețioase: Kanye West

dinti cu diamante
Zâmbete pretioase dinti cu diamante

Kanye West este un rapper american care a reușit să șocheze audiența cu dantura sa. Ei bine, nu este vorba despre dinții săi aliniați sau despre albul strălucitor, ci despre aur și diamante. Asemenea cetățenilor americani, probabil am crede ca artistul și-a îmbrăcat dinții în aur și diamante, însă adevărul susținut de Kanye este altul – el afirmă că și-a înlocuit dinții naturali cu implanturi confecționate din prețiosul metal și decorațiunile opulente.

Nu este vorba despre întreaga dantură, ci despre incisivii centrali, laterali și caninii mandibulei. Procedura atinge sume colosale și, de asemenea, necunoscute. 

Implanturi dentare într-o singură zi

Stomatologia între corectitudine și afacere

Controversa subiectului a apărut în momentul în care specialiștii americani au început să se îndoiască de spusele lui Kanye cu privire la intervenția sa. Artistul a declarat în cadrul unei emisiuni televizate faptul că această intervenție este reală.

Dentiștii se îndoiesc însă de spusele lui. Principalul motiv este acela că ei nu își pot imagina un medic dentist care ar accepta eliminarea dinților naturali pentru a fi înlocuiți cu un perete de aur și diamante. 

Unul dintre specialiști afirmă faptul că este interzisă această practică și face o comparație care justifică îndoiala lor. El spune că, în practica dentară, a înlocui un dinte sănătos cu un alt material fără ca intervenția să fie necesară, este ca și cum am cere chirurgului să ne amputeze o mână, deoarece nu considerăm că avem nevoie de două. 

Absurdul identificat de către public nu a reușit să îl pună pe Kanye la zid. Acesta și-a susținut în continuare afirmația fără a se lăsa intimidat de spusele celorlalți. Moderatoarea emisiunii în care Kanye și-a arătat dantura a fost de-a dreptul șocată, nereușind să îi dea crezare cunoscutului rapper.

Un alt expert consideră că există o foarte mică posibilitate ca intervenția lui Kanye să fie reală. Specialistul explică faptul că, pentru a crea legătura dintre os, gingie, aur și diamante este necesară schimbatea compoziției elementelor naturale.

Adăugând, specialistul spune că legătura nu poate fi creată decât prin prezența dintelui natural. Ceea ce conduce din nou la ideea că dinții lui Kanye au fost îmbrăcați în aur și diamante, nu înlocuiți. 

Dinți de aur, dantură eternă

Căutând o cale de mijloc între spusele lui Kanye și cunoștințele lor, medicii au ajuns la concluzia că dinții artistului au fost piliți și acoperiți cu decorațiunile dorite de către acesta.

O altă supoziție este aceea că, într-adevăr dinții lui Kanye au fost eliminați, însă implantul aplicat ulterior este confecționat din titan și acoperit de structura confecționată din aur și accesorizată cu diamante. Totuși, această teorie ar putea fi combătută de faptul ca implanturile lui Kanye nu au avut nici măcar câteva zile de acomodare înainte de a aplica coroana. 

Prin urmare, cazul lui Kanye a rămas liber interpretărilor, însă s-a concluzionat faptul ca procedura sa, indiferent de felul în care a fost aplicată, nu este periculoasă datorită prezenței aurului, acesta fiind mult mai potrivit decât orice alt material utilizat în medicina dentară.

Sursa: Daily Mail

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*