Zâmbet de fotbalist: 20.000 de lire sterline

aparat dentar cristiano ronaldo
status dentar cristiano ronaldo - aparat dentar

Nu toți am avut norocul să ne naștem cu un zâmbet perfect. Uneori dinții nealiniați, inegali, ciobiți și pătați ne pot transforma zâmbetul îmbătrânindu-ne, afectându-ne întreaga imagine și încrederea de sine. În felul acesta ne putem pierde cu ușurință dorința de a zâmbi și plăcerea de a socializa.  Întreaga noastră atitudine este afectată negativ și nu este ceva ce să ne dorim. 

Așa cum am văzut în articolele anterioare, nici vedetele nu s-au născut toate cu un zâmbet perfect și au și ele propriile lor probleme dentare. Acestea apelează însă cu încredere la dentiștii esteticieni și remediază aspectul danturii, îmbunătățindu-și radical imaginea cu care ne vor încânta de pe coperțile revistelor și de pe marile scene ale lumii.

→ Ortodonție și aparate dentare. Pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos

Dantura lui Cristiano Ronaldo

Același lucru l-a făcut și Cristiano Ronaldo care, deși nu este actor, faima de care se bucură îl obligă să arate mereu perfect. Acesta și-a propus să își corecteze zâmbetul și să ne arate un nou look cu adevărat seducător.

La începutul carierei sale de fotbalist la Manchester United, tânărul de doar 18 ani avea o dantură neîngrijită, cu dinți nealiniați și cu spații inegale. Vedeta sportului rege a luat însă decizia corectă și a apelat la serviciile unui dentist talentat, pentru ca astăzi zâmbetul său să fie impecabil.

Ce și-a făcut Ronaldo la dinți…

Pentru cine este interesat să afle care sunt procedurile de care a beneficiat fotbalistul, vom menționa aici implantul, coroanele, puntea și fațetele.

Având unul din incisivii laterali superiori lipsă sau doar ascuns în spatele rândului de dinți, a fost nevoie să se creeze spațiu pentru un implant. Putem ghici că a avut loc o extracție de dinte și s-a folosit ancorajul scheletal pentru a repoziționa dinții, pentru ca apoi să se folosească un aparat ortodontic pentru refacerea întregului aliniament și un implant pentru înlocuirea dintelui lipsă. Dacă tot am pomenit de implant, vom aminti că aici de obicei intră o coroană și o punte care conferă rezistență lucrării.

→ Aparate dentare de la German System Dent Bucuresti

După extracția suferită în vederea creării spațiului necesar pentru implant, următorul pas în tratamentul ortodontic a lui Cristiano Ronaldo a fost refacerea aliniamentului dinților. Pentru a-și ușura situația de purtător de aparat, Ronaldo a a optat pentru un aparat ortodontic cu brackeți de ceramică, mai estetic și discret decât cel cu brackeții din metal. Efortul a meritat pentru că astăzi zâmbetul său ne arată un aliniament corect și o dantură întreagă.

Pozele lui Ronaldo ne mai dezvăluie însă un secret, proporția dintre gingii și dinți este diferită după ce acesta a suferit o procedură de remodelare gingivală (gingivectomie). A scăpat astfel de acel „gummy smile” care nu îl avantaja.

Aspectul final al zâmbetului actual a lui Cristiano Ronaldo a fost rafinat cu ajutorul unui tratament profesional de albire și al unui set de fațete dentare, al căror preț a fost estimat la 800 lire sterline/fațetă. După zvonurile din mass media, costul total al zâmbetului se ridică la nu mai puțin de 20.000 lire sterline.

Dacă îți dorești și tu un zâmbet frumos, consultă un medic stomatolog și întreabă ce servicii stomatologice ți s-ar potrivi mai bine.

→ Vezi cât de răspândite sunt aparatele dentare în Occident. Cât de estetice pot fi…

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*