Pe lângă teama de stomatolog, partea financiară reprezintă un alt motiv pentru care mulți oameni amână controalele și tratamentele stomatologice. Deși amânarea unei intervenții stomatologice va duce în final la costuri mai mari. Cu cât se intervine asupra problemei în stadii incipiente, cu atât rezolvarea este mai ușoară, atât din punct de vedere al tratamentelor, al timpului investit, dar și al costului.

Pentru că suntem conștienți că sunt multe persoane care și-ar dori să-și rezolve problemele stomatologice, însă amână din cauza aspectului financiar, ne-am gândit cum am putea să-i ajutăm și astfel am creat planul de finanțare în rate.

Da, acum poți beneficia de tratamente stomatologice de calitate, cu plata în rate!

Condiții pentru plata în rate

Plata în rate este posibilă cu un card de credit obținut de la una dintre băncile sau IFN-urile partenere: Raiffeisen Bank, Unicredit, Cetelem, OTP Bank, BRD sau Banca Românească.

Perioada maximă de finanțare pentru orice tratament stomatologic este de 12 luni.

Cum se procedează?

→ Se merge la una dintre băncile sau IFN-urile din lista de mai sus.

→ Se consultă un ofițer de credit în vederea obținerii unui card de credit.

→ Dupa obținerea cardului de credit, vii la noi la clinică și vei putea începe tratamentele stomatologice.

Simplu nu? În plus, vrem să știi de la început că prețul serviciului va fi același chiar dacă plata va fi în eșalonată în rate.

De ce să alegi plata în rate?

Indiferent că statutul tău este de salariat, pensionar sau liber profesionist, mereu vei găsi în clinica noastră un adevărat prieten. Partea financiară poate reprezenta o provocare într-adevăr, mai ales dacă ai nevoie de tratamente complicate sau de intervenții multiple.

Atunci când avem nevoie sau ne dorim un anumit lucru, însă banii reprezintă o problemă, ne putem simți depășiți de situație, stresați sau frustrați. De aceea, plata eșalonată în rate, într-o astfel de situație, este soluția potrivită.

Alege să fii sănătos!

  • null
  • null
  • null
  • null
  • null
  • null

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta implant dentar
SISTEMUL SKY FAST&FIXED BREDENT ☝