Estetica dentara

estetica stomatologie Bucuresti
Estetica dentară la clinica de stomatologie Bucuresti German System Dent

Stomatologie și zâmbet

Estetica dentară este un concept relativ nou. El promovează în primul rând zâmbetul. Ați observat că aproape toate clinicile dentare se preocupă de felul în care zâmbim? Conceptul de estetică dentară reprezintă însăși diferența dintre stomatologia modernă și cea clasică. Diferența este enormă.

>Servicii albire dentară

> Despre fațete dentare

> Remodelarea gingivală

Dacă părinții noștri lăudau un dentist după ușurința cu care scotea o măsea, astăzi lucrurile stau complet diferit. Tinerii, dar nu numai ei ci mai bine zis oamenii moderni și activi ai societății, vorbesc despre dentistul meu, dentistul lui, cel care are grijă de zâmbetul meu.

Vezi preturi pentru servicii de estetica dentara

Încă o diferență între stomatologia clasică și cea modernă dată de conceptul de estetică dentară: tinerețea! Astăzi, medicii stomatologi nu mai sunt simple unelte de scos măsele, așadar pentru a fi cel mai bun dentist nu trebuie să fii încărcat de ani, să fi trecut prin cabinetul tău o jumătate de cartier. Să fii un profesionist în estetica dentară trebuie să ai uj cumul de cunoștințe îngemănate între medicină și tehnologia digitală. dentist bill dorfman

Așadar, tinerețea este un avantaj. Iar unii ar spune că este chiar factorul decisiv…

FOTO: Bill Dorfman, supranumit Dentistul Americii, la 25 de ani avea doctoratul în stomatologie iar la 30 de ani punea bazele propriei afaceri de estetica dentară. Este poate cel mai cunoscut dentist printre vedete și oamenii de afaceri.

Albirea dentară

Tratamentele de albire dentară sunt primele metode care intervin și acționează într-un plan mai larg al esteticii dentare. În principal, ele constau în aplicarea pe smalțul dinților a unor compuși peroxidici. Albirea dentară se poate face la cabinetul medicului stomatolog sau acasă. De asemenea, ea poate să fie în mai multe trepte de albire. De remarcat că dacă o albire dentară urmărește un grad mai avansat de abire (o albire mai agresivă deci) aceasta presupune un timp mai redus. Pe cale de consecință este nevoie și de o supraveghere mai riguroasă de către medic. > Mai multe despre albirea dentară

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt practic niște suprafețe fine, peliculare, care se aplică peste dinții imperfecți. Se pot corecta astfel dinții ciobiți, imperfecți sau care stau în gura dvs de parcă ar fi puși la întâmplare. Sunt una dintre ultimele minuni ale tehnicii puse în slujba stomatologiei moderne. Estetica dentară le folosește din plin. Prin fațete dentare medicii stomatologi au la dispoziție un mijloc excelent de a corecta imperfecțiunile dinților dvs. Marele avantaj este acela că nu e nevoie de un timp lung de implementare, s-ar putea spune că în două ședințe se poate aranja zâmbetul dvs.
> Mai multe despre fațetele dentare;
> Prețuri pentru acest serviciu.

Remodelarea gingivală

Da, un zâmbet perfect constă nu doar în dinți albi și sănătoși care arată așa cum vă doriți. Pentru un zâmbet hollywoodian ai nevoie și de gingii în cea mai bună stare și condiție estetică. Practic este nevoie de o armonie perfectă între dinți și gingia în exces. Gingivectomia este „instrumentul” pe care-l au la dispoziție medicii stomatologi pentru a crea sau recrea zâmbetul dvs. Chiar dacă acest termen vă duce cu ideea la bisturiu și vă-ngrozește, lucrurile sunt departe de a sta astfel. Pentru a vă convinge, vă invităm la o consultație.
> Mai multe despre remodelarea gingivală;
> Prețuri pentru gingivectomie

 

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝