Secretele Emmei Watson

cosmetica dentara emma watson
Emma Watson secretele unei danturi perfecte

Dintre vedetele cu deosebită grijă pentru imagine se numără și actrița britanică Emma Watson. Partea care intrigă publicul este însă că aceasta nu vorbește despre corecțiile de imagine. Pe lângă câteva intervenții de chirurgie estetică care nu fac obiectul observațiilor noastre, Emma are ceva secrete și în privința danturii sale perfecte. În spatele unui zâmbet frumos stă, și de această dată, talentul unui medic specialist priceput.

Din mica și simpatica vrăjitoare Hermione Granger din „Harry Potter”, Emma s-a transformat nici mai mult nici mai puțin decât în Beauty din „Beauty and the Beast”. Firește, am fost curioși să aflăm care este secretul acestei transformări, cel puțin în ceea ce privește… dantura.

Cosmetica dentară

Dantura Emmei din copilărie, dinți nealiniați și inegali cu forme neregulate, se potrivea de minune personajului său din Harry Potter însă odată cu trecerea timpului, celebritatea ei și importanța rolurilor pe care le-a primit au crescut. O dantură mai puțin decât perfectă și îngălbenită nu mai era deloc adecvată pentru personajul Beauty și pentru covorul roșu al marilor scene.

Ortodonție. Aparate dentare. Clinica German System Dent

De aceea, Emma Watson a decis că o vizită la cabinetul stomatologic îi va da un zâmbet mai elegant, cu o linie a dinților mai frumoasă și bineînțeles, mai strălucitor. 

Astăzi zâmbetul Emmei Watson cucerește pe toată lumea, printr-un aliniament corect, o formă simetrică a dinților și o culoare frumoasă alb-strălucitor.

Corecția aliniamentului

Inițial am bănuit că pentru îndreptarea dinților s-a folosit o proteză transparentă cum sunt INVISALIGN și ClearCorrect, sau o altă formă de corecție ortodontică discretă, dar apoi am descoperit că, de fapt, actrița a fost surprinsă în câteva poze purtând o proteză clasică.

→ Aparate dentare invizibile: INVISALIGN

Dacă vrei ca tratamentele tale ortodontice să treacă neobservate de paparazzi, un aparat dentar transparent este o alegere mai inspirată decât aparatele metalice.

Corecția culorii

Un alt tratament de care bănuim că a avut parte Emma în cabinetul stomatologic este albirea dinților. Nu ești cu adevărat o celebritate dacă zâmbetul tău nu este cu adevărat alb. Tratamentele profesionale de albire sunt soluția cea mai sigură, rapidă și confortabilă pentru a reda zâmbetului scânteia aceea de covor roșu. 

Fațete dentare

Dacă ne uităm la dantura de astăzi a actriței, observăm că dinții acesteia sunt egali și au forme simetrice, ceea ce ne trimite cu gândul la implanturi și la foarte popularele fațete. Actrița a urmat exemplul colegilor ei de breaslă și a cerut stomatologului său să-i fie montate fațete.

Astfel, prin fațetele dentare, toate neregularitățile danturii să fie mascate. Aceasta este explicația de ce, spre deosebire de ceea ce putem vedea în pozele ei din copilărie, întreaga dantură a Emmei de astăzi are o linie continuă și frumoasă, demnă de invidiat.

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*