Proteza fixă. Structura BioHPP

proteza fixa implant
proteza fixa pe implant

BioHPP este un material nou în protetica dentară. Mai exact BioHPP este este un polimer care prin calitățile sale revoluționează viitorul în protetica dentară. Este produs de firma Bredent și are o serie de avantaje. Respectiv  îl fac extrem de potrivit pentru utilizarea pe suprastructuri în protetica pe implant.

Lucrări de protetică dentară la German System Dent

Cea mai importantă caracteristică a Polimerului BioHPP: un material este perfect biocompatibil. Astfel, pacientul evită orice complicație cauzată de efectele secundare ale materialelor folosite pentru realizarea protezei.

În calitate de pacient, fără îndoială, veți alege acele proteze din materiale sigure și despre care se știe că nu produc reacții adverse. Biocompatibilitatea vă ajută să nu ajungeți în cabinetul stomatologic pentru o lucrare mai repede decât este cazul.

Avantajele protezei pe bază BioHPP

Pe lângă faptul că este biocompatibil, BioHPP este ideal ca material pentru structurile protezelor fixe, mulțumită rezistenței și elasticității sale comparabile cu cele ale osului natural. Pe o astfel de structură fixarea protezei se face mai ușor și, dacă vorbim de protezarea în aceeași zi, sistemul FAST & FIXED, lucrarea definitivă va fi confecționată în mod ideal din compozit pe schelet BioHPP.

Alte caracterisitici ale polimerului BioHPP sunt:

  • greutatea mică;
  • coeficientul de contracție 0.

O proteză ușoară contează foarte mult atunci când vine vorba de confortul pacientului și este un avantaj indiscutabil pentru oricine este obligat să o poarte. Contracția 0 este o garanție a adaptabilității și durabilității materialului. Polimerul BioHPP este ușor de prelucrat și lustruit ceea ce duce la scăderea timpului de execuție a protezei, tot în avantajul pacientului.

Proteze fixe pe implanturi vs proteze mobile

Protezele fixe pe implanturi cu încărcare imediată sunt soluția pentru inconfortabilele plăci mobile. Acestea din urmă nu-ți permit să mănânci, să vorbești și să trăiești fără teama unor „accidente dentare” neplăcute.

În schimb, proteza fixă pe implant permite pacientului să vadă imediat cum va arăta lucrarea definitivă, iar într-un final acesta se va bucura de o dantură cu dinți cu aspect natural, dar puternici și fiabili și va reda acestuia o viață normală. 

Polimerul BioHPP mai are avantajul că protejează dinții naturali, nefiind abraziv și neafectând dinții antagoniști (de pe arcada opusă). Pacientul se va bucura liniștit de durabilitatea materialului fără alte efecte colaterale nedorite.

Proteza fixă pe structura BioHPP este o soluție modernă, confortabilă, durabilă și avantajoasă financiar pentru cei ce își doresc reabilitarea danturii pentru a-și recupera zâmbetul și cheful de viață.

5/5 (1 Review)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

4 Comentarii

  1. Pare o chestie interesantă și practica !? Asta este un fel de placa fixa ,,, este ceva ce se scoate ,, sau este o lucrare fixa și definitiva ?

    • Buna seara. Este o lucrare fixa, pe implanturi, ce se poate demonta pentru igienizare si intretinere, insa aceasta procedura se poate face doar de catre medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*