Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Zâmbetul este un cadou. Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poţi face cuiva. Este simplu şi totodată plin de însemnătate. ... Vezi mai multVezi mai putin

Zâmbetul este un cadou. Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poţi face cuiva. Este simplu şi totodată plin de însemnătate.

5 zile acum

German System Dent

Înainte de efectuarea unui tratament cu implanturi dentare medicul chirurg trebuie să planifice ședința de implantologie. Implanturile dentare trebuie astfel dimensionate și plasate în oasele maxilare încât forțele masticatorii să se descarce corect și distribuit în oasele maxilare pentru a asigura atât funcționalitatea cât și o durată de viată cât mai lungă a implantului.

Principalele beneficii ale implantului dentar:
✅Dicție
✅Confort
✅Estetică
✅Masticație și gust
✅Protecția dinților naturali
✅Protecția osului maxilar

Programează-te acum la o consultatie:

📞 0747.151516
📧 office@germansystemdent.ro
📍 Bulevardul Lacul Tei 29
... Vezi mai multVezi mai putin

Înainte de efectuarea unui tratament cu implanturi dentare medicul chirurg trebuie să planifice ședința de implantologie. Implanturile dentare trebuie astfel dimensionate și plasate în oasele maxilare încât forțele masticatorii să se descarce corect și distribuit în oasele maxilare pentru a asigura atât funcționalitatea cât și o durată de viată cât mai lungă a implantului.Principalele beneficii ale implantului dentar:
✅Dicție
✅Confort
✅Estetică
✅Masticație și gust
✅Protecția dinților naturali
✅Protecția osului maxilarProgramează-te acum la o consultatie:📞 0747.151516
📧 office@germansystemdent.ro
📍 Bulevardul Lacul Tei 29

Lasa un comentariu

Cei mai buni!

Elita nr 1

Vezi mai mult
0/5 (0 Reviews)