Fațetarea dinților lui Nicholas Cage

dintii lui nicholas cage

Să te faci remarcat într-un loc nebunesc precum Hollywood nu e deloc ușor. De aceea, unii sunt în stare să facă orice pentru a căpăta un rol într-un film care să le ofere șansa să își demonstreze carisma și talentul. De exemplu, Nicolas Cage, este cunoscut pentru faptul că și-a reprogramat procedura de extracție fără anestezie a unor dinți de lapte, în ziua filmărilor pentru Birdy, unde juca rolul lui Al Columbato. El și-a dorit astfel să adauge o notă de realism rolului său, iar succesul de care s-a bucurat filmul demonstrează că a reușit.

Dacă la momentul respectiv a fost mișcarea perfectă pentru Cage să profite de dantura sa imperfectă, lucrurile au evoluat rapid și actorul a fost obligat să ia niște decizii la fel de rapide. Odată ce cariera sa evoluat și a început să primească rolurile principale în filmele bune, imaginea lui Nicolas Cage a necesitat o îmbunătățire care să-i confirme celebritatea în creștere. De aceea, acesta a apelat la cosmetica dentară.

Secretul zâmbetului de vedetă

Așa cum am văzut mai sus, imaginea personală poate fi un as bine jucat atunci când este vorba de o carieră în cinematografie, iar zâmbetul și aspectul dinților contează foarte mult în imaginea de ansamblu. Zâmbetul poate fi pașaportul spre celebritate și pentru a obține unul perfect, există cosmetica dentară, astfel încât oricine să poată beneficia de un zâmbet ca al starurilor.

Cosmetica dentară poate face transformări miraculoase și tot ce avem de făcut este să găsim medicul stomatolog potrivit, el va ști ce trebuie făcut și ne va ajuta să luăm cele mai bune decizii.

fațetarea dinților
Fațetarea dinților, comparație

Exact așa s-a întâmplat cu Nicolas Cage când s-a hotărât să acorde importanța cuvenită danturii sale. A fost sfătuit de medicul dentist să apeleze la fațete.  În pozele pe care actorul le-a făcut pe scena premiilor Oscar, în momentul în care a primit premiul pentru rolul din “Leaving Las Vegas”,  observăm un zâmbet atrăgător și o dantură îngrijită cu dinții simetrici, întregi, egali și corect aliniați, de o culoare albă frumoasă.

Inclusiv Colgate vă recomandă fațetarea dinților

Opera medicului stomatolog are rezultatul dorit, fațetele Veneer au transformat imaginea lui Cage confirmându-i statutul de celebritate iubită de public.

Fațetele Veneer

Fațetele din ceramică (porțelan) par a fi cea mai comună procedură cosmetică în rândul celebrităților de la Hollywood. Succesul lor este legat de faptul fațetarea este o procedură stomatologică minim-invazivă, dar cu efecte remercabile.

Nu degeaba celebritățile aleg fațetele dentare Veneer pentru a aduce strălucirea dorită danturii lor. Acestea au o serie de avantaje notabile, fiind alegerea cea mai potrivită atât din punctul de vedere al pacientului, cât și din cel al medicului stomatolog pentru mascarea imperfecțiunilor danturii. Fațetele sunt niște foițe de ceramică ce constituie măștile perfecte în cazurile în care dinți sunt ciobiți, prea distanțați sau colorați inestetic.

Acestea sunt ușor de montat prin cimentare, nu presupun o pierdere prea mare de țesut, au o toxicitate redusă și reproduc perfect culoarea și textura naturală a dintelui fiind practic identice cu un dinte natural.

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*