IMPLANT DENTAR REDUS
OFERTA IMPLANT DENTAR

Clinica de Stomatologie în București: German System Dent

medic specialist stomatologie

 

Greu de vorbit când e vorba de mine… Dacă ar fi să încep cu ceva, aș începe mereu cu faptul că-mi place meseria pe care am îmbrățișat-o. Voi afirma acest lucru în toate descrierile personale. Iubesc sa aduc un zâmbet „sănătos” pe chipurile oamenilor. Fiind in zodia „scorpion”, ambiția este cuvântul care mă definește. Nu-mi place niciodată soluția de mijloc, mă ghidez mereu după motto-ul „totul sau nimic”.

Când am un scop fac absolut orice îmi stă în putință ca să-l ating, indiferent ce anume implică asta. Sunt o fire optimistă până în ultima instanță, social mai tot timpul. Timpul liber îl petrec alături de familie și prieteni. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri noi. Nu sunt o fire frustrată, am destulă încredere în mine. Bineînțeles că toata lumea vrea să schimbe ceva la ei înșiși, însă eu încerc să reduc numărul schimbărilor pe care aș vrea să le fac la mine, pentru că totul pornește din mintea mea.

Studii și cursuri:
– Universitatea de Medicina si Farmacie Doctor Victor Babes Timisoara- Facultatea de Medicina Dentara
– Curs specializare “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul filler-elor cu acid hialuronic si a toxinei botulinice” – Constanța;
– Curs “Adin Implants System Basic Implantology Curs” – Bucuresti;
– Curs “Tehnica P.R.P. in medicina dentara si estetica” – Constanta;
– Curs “Congresul international de estetica dentara – Estetica si functionalitate” – Bucuresti;
– Curs “Congresul ImplantoDays” absolvit – Poiana Brasov;
– Curs “Open Dental Community Middle East Congress” – Dubai.

medic stomatolog Stefan Rotaru

 

Am o fire suficient de pozitivă. Deci văd în primul rând partea plină a paharului. În stomatologie este important să transmiți siguranță și speranță. Încerc asta mereu cu pacienții mei, mai ales acelora care vin fără mari nădejdi sau cu teamă. Îmi place să redau zâmbetul oamenilor și cred că zâmbetul are două componente. Una care se vede și la care mi-aduc și eu contribuția. Cealaltă față a zâmbetului este interioară, ține de sufletul fiecăruia.

Altfel, sunt un om obișnuit. Am și eu vise ca toți ceilalți. Îmi place sa-mi petrec timpul liber pictând, e o pasiune pe care mi-am descoperit-o atunci când am văzut un tablou cu un dinte și am vrut sa îl reproduc. Încerc în permanență să fiu la curent cu noutățile din stomatologie. Vreau să ofer pacienților mei tot ce-i mai bun. Sunt tânăr, așa că am multe de oferit.

Studii și cursuri:
– Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti – Facultatea de Medicina Dentara
– Curs “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul filler-elor cu acid hialuronic si a toxinei botulinice”;
– Curs “Esthetic connection 2018” – Bucuresti;
– Curs “Maratonul de estetica dentara 2018” – Poiana Brasov;
– Curs “poster research presenter” – Italia 2018.

asistenta medicala Livia Poanta

 

Sunt adeptă a cunoașterii persoanei în mod direct și nu prin descrieri. M-am născut în zodia gemenilor, așadar ar trebui să am o personalitate duală, greu de înțeles. Am firea liniștită, ceea ce e bine dacă lucrezi într-o clinică de stomatologie. Sunt schimbătoare, complicată, serioasă dar și copilăroasă în același timp. Caut să mă bucur de micile plăceri ale vieții. Despre meseria pe care mi-am ales-o… îmi place!

Am satisfacții greu de înțeles pentru alții atunci când văd oamenii că zâmbesc. Mă gândesc că la unii dintre ei, la zâmbetul lor, am contribuit și eu o fărâmă. Altfel… sunt o persoană care adoră să fie înconjurată de oameni inteligenți și interesanți. Nu-mi place să am lângă mine decât oameni de la care am ce învăța. Îmi place tot ce ține de artă și de lucrul manual. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ și cu capul în nori! Interesante combinații, veți spune…

Studii și cursuri:
– Facultatea de Asistență Medicală „Carol Davilla” Bucuresti

IMPLANT DENTAR REDUS
OFERTA IMPLANT DENTAR