Dinți urâți și dinți frumoși. Hollywood și Bollywood

cei mai urati dinti steve buscemi

Showbiz-ul are o regulă clară: dacă vrei să ai succes nu trebuie să arăți ca naiba! Este vorba despre dinți, căci o dantură perfectă este accesoriul talentului. Și al norocului, ca să fim drepți, poți avea talent cu carul și dinți ca mărgăritarele, dacă n-ai un pic de șansă ca să ieși în față… e degeaba!

Din acest punct de vedere, al dinților, la Bollywood este cam la fel ca la Holywood, cu deosebirea că parcă în India să ai dinții de greblă stricată este poate mai puțin periculos. Oamenii de rând, spectatorii adică, au principii ceva mai relaxate în această privință.

Dacă însă ne referim la vizibilitatea actorilor cu dinții de toată jena, între cei indieni și cei americani nu este nicio diferență. Toți își țin buzele lipite când sunt fotografiați.

Cuplu indian cu danturi contrastante

În India, una dintre cele mai ciudate perechi din showbiz, dacă putem spune așa, este cuplul Ajay Devgan și Kajol. El, Ajay, spun criticii danturii sale că are un zâmbet atât de rar, adică atât de puțin îi vede cineva dinții încât și cometa Halley este un fenomen mai des. Explicația este simplă, actorul are dinții atât de îngălbeniți și de prost aliniați, încât rușinea lui este evidentă.

dinti frumosi dinti urati
Kajol are dinții curați și îngrijiți, Ajay nici nu-i arată…

În schimb, soția sa, Kajol are o dantură perfectă, cu dinții ca niște perle. Ce-i face pe aceștia doi să fie atât de apropiați nu este treaba noastră. Și poate n-ar trebui să fie nici a celor care-i critică și-i iau peste picior. Căci a românilor aproape sigur nu este, aici ei fiind mai puțin cunoscuți.

Tratamente dentare… „politice”

Mamata Banerjee este una dintre puținii politicieni indieni femeie și care a reușit în politică. O includem pentru că este prezentă la mai toate manifestările cinefile din India.

Prejudecățile indienilor sunt binecunoscute în relația cu femeile. Mamata este prima femeie care deține funcția de prim-ministru al statului indian Bengalul de Vest. A avut însă dinții atât de urâți, a fost văzută atât de rar zâmbind încât criticii ei ziceau că nu-i nicio pagubă.

Mamata Banerjee, transformare uluitoare, înainte și după tratamente de cosmetica dentară și anti-aging

Cu toate acestea, după ce a urmat un tratament stomatologic presărat cu câteva procedee specifice cosmeticii dentare, Mamata arată cu totul altfel. Bănuim că și contactele politice au determinat-o să aibă inițiativă în acest sens.

 Estetica dentară la German System Dent București

Steve Buscemi și Jo Andres, moartea și filmele mortale

Steve are probabil cei mai urâți dinți de la Hollywood. Cu toate acestea, soția lui, Jo Andres a fost etichetată una dintre cele mai distinse artiste americane. Din păcate, Jo a murit în ianuarie 2019 din motive încă necunoscute. Sau, cel puțin, nedeclarate.

dinti frumosi si dinti urati

Actorul american care interpreta cu extraordinar succes roluri machiavelice a declarat odată. „Păi, dacă mi-aș aranja dantura, dacă mi-aș face și eu tratamente de estetică dentară, cine naiba m-ar mai angaja!? Acum, măcar sunt specializat, iar așa nu voi muri de foame…” Să recunoaștem, un punct de vedere interesant și foarte logic.

Johnny Deep și dintele lui roșu

Se spune că Johnny Deep nu a fost și nici nu este chiar ușă de biserică, iar el a trecut cu obișnuita-i ușurință de divorțul său fulgerător de actrița Amber Heard. (Johnny este cunoscut ca fiind um mare admirator și cuceritor, a devenit foarte incert numărul relațiilor sale.)

dintele rosu Johnny Deep
Johnny Deep si dintele lui roșu

Johnny Deep a fost surprins însă că are un dinte roșu, tocmai după ce s-a sărutat cu una din iubitele sale. Nimeni nu i-a înțeles gestul, mai ales că un dinte transformat în steag roșu cu un cap de mort ar fi un semn distinctiv greu de digerat pe o peliculă cinematografică. Totuși, a primit un rol în Crima din Orient Express, rol pentru care a folosit dinți falși.

Mai multe despre bijuteriile și tatuajele dentare

Americanii și profitul dinților urâți

Din cele de mai sus rezultă că nu orice dinți urâți sunt și inutili. Americanii știu chiar să scoată bani din orice. Cu o precizare: nu oricine are dinții stricați poate ajunge celebru!

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*