IMPLANT DENTAR REDUS
OFERTA IMPLANT DENTAR
clinica stomatologie German System Dent

Clinica stomatologică German System Dent

German System Dent este mai mult decât o clinică stomatologică. Este o poveste de suflet pe care ne-a transmis-o fondatorul clinicii, Cornel Predescu, medic activ în Colegiul Medicilor Dentiști din România, și pe care ne dorim să o continuăm frumos, cu sufletul, ca până acum.

Medic stomatolog renumit, Cornel Predescu s-a stabilit în Germania în anii ’80, însă a decis să se întoarcă acasă, în România, în anul 2007 și să pună bazele acestei clinici. După anii de muncă investiți, pasiunea pentru stomatologie, emoțiile trăite alături de pacienți, Cornel Predescu și-a dorit să lase clinica “pe mâini bune”, de aceea l-a pregătit intens pe unul dintre nepoții lui, Daniel Ghinea, cel căruia a reușit să-i transmită pasiunea pentru această meserie.

Încă de pe vremea când era student, Daniel Ghinea și-a dorit să meargă la clinica unchiului său pentru a învăța cât mai bine tainele stomatologiei. De atunci până în prezent Daniel a continuat să învețe și să se dezvolte. A participat la numeroase cursuri de specializare și congrese din diverse arii ale stomatologiei, atât în țară, cât și în străinătate, iar astăzi coordonează cu succes activitatea de la clinică.

Stomatologie făcută de medici tineri

Echipa noastră este formată din medici și asistenți tineri, pasionați de ceea ce facem. Știm importanța unui zâmbet în viața unui om, de aceea ne-am decis să oferim cât mai multe zâmbete frumoase și astfel, să facem cât mai mulți oameni fericiți.

stomatologie Bucuresti
Imagine din clinica noastră; încercăm să îmbunătățim imaginea medicilor stomatologi cu sloganul „fără frică de dentist”!

Fiecare dintre noi suntem unici, de aceea și abordarea noastră asupra pacienților este unică și personalizată. Suntem prietenoși, ajutăm pacienții să-și depășească fricile legate de vizitele la stomatolog, le oferim informații complete, facem tot ceea ce ține de noi pentru a se simți bine, pentru că zâmbetul pacienților noștri și fericirea lor reprezintă satisfacția muncii noastre, împlinirea noastră.

Ne adaptăm cu ușurință pacienților de toate vârstele, de la copii până la vârstinici și le oferim o atmosferă calmă, caldă, liniștită, în care să se simtă confortabil și astfel experiența să fie una extrem de plăcută, atât pentru ei, cât și pentru noi.

Obiectivele clinicii

Sintetizând, eforturile noastre se concretizează spre atingerea câtorva obiective. Acestea țin nu doar de stomatologia propriu-zisă, ci și de estetica zâmbetului, de confort și încrederea în sine. Ne dorim:

  • menținerea sănătății dentare a pacienților noștri;
  • să îi ajutăm să zâmbească mai des pe cei care ne vizitează;
  • redarea încrederii în sine a celor care și-au pierdut-o din cauza problemelor dentare;
  • vrem să ajutăm câți mai mulți oameni să-și învingă teama de medicul stomatolog.
Medici stomatologi printre cei mai buni din Bucuresti
Echipa de la Clinica de Stomatologie German System Dent Bucuresti

Siguranța pacienților

Suntem medici stomatologi tineri și aveam o atitudine prietenoasă. Însă rămânem profesioniști și acordăm o mare importanță siguranței pacienților. În actul medical folosim tehnologii foarte avansate de curățare, decontaminare și sterilizare a instrumentelor. Respectăm standardele europene referitoare la dispozitivele medicale în concordanță cu directiva MDD 93/42/EEC conform OJ C 389 din 2017-11-17.

Aparatură și instrumentar medical

Clinica stomatologică German System Dent din București oferă servicii variate și de înaltă ținută medicală. Acestea nu pot fi însă obținute fără ajutorul aparatelor și tehnologiei medicale de ultimă generație. Într-un cuvânt, instrumentarul ne ajută la obținerea unor rezultate durabile.

Așadar din cele de mai sus, observați că ne străduim să oferim servicii și tratamente stomatologice la cel mai înalt standard.

IMPLANT DENTAR REDUS
OFERTA IMPLANT DENTAR