clinica stomatologie German System Dent

Clinica stomatologică German System Dent

German System Dent este mai mult decât o clinică stomatologică. Este o poveste de suflet pe care ne-a transmis-o fondatorul clinicii, Cornel Predescu, medic activ în Colegiul Medicilor Dentiști din România, și pe care ne dorim să o continuăm frumos, cu sufletul, ca până acum.

Medic stomatolog renumit, Cornel Predescu s-a stabilit în Germania în anii ’80, însă a decis să se întoarcă acasă, în România, în anul 2007 și să pună bazele acestei clinici. După anii de muncă investiți, pasiunea pentru stomatologie, emoțiile trăite alături de pacienți, Cornel Predescu și-a dorit să lase clinica “pe mâini bune”, de aceea l-a pregătit intens pe unul dintre nepoții lui, Daniel Ghinea, cel căruia a reușit să-i transmită pasiunea pentru această meserie.

Încă de pe vremea când era student, Daniel Ghinea și-a dorit să meargă la clinica unchiului său pentru a învăța cât mai bine tainele stomatologiei. De atunci până în prezent Daniel a continuat să învețe și să se dezvolte. A participat la numeroase cursuri de specializare și congrese din diverse arii ale stomatologiei, atât în țară, cât și în străinătate, iar astăzi coordonează cu succes activitatea de la clinică.

Stomatologie făcută de medici tineri

Echipa noastră este formată din medici și asistenți tineri, pasionați de ceea ce facem. Știm importanța unui zâmbet în viața unui om, de aceea ne-am decis să oferim cât mai multe zâmbete frumoase și astfel, să facem cât mai mulți oameni fericiți.

stomatologie Bucuresti
Imagine din clinica noastră; încercăm să îmbunătățim imaginea medicilor stomatologi cu sloganul „fără frică de dentist”!

Fiecare dintre noi suntem unici, de aceea și abordarea noastră asupra pacienților este unică și personalizată. Suntem prietenoși, ajutăm pacienții să-și depășească fricile legate de vizitele la stomatolog, le oferim informații complete, facem tot ceea ce ține de noi pentru a se simți bine, pentru că zâmbetul pacienților noștri și fericirea lor reprezintă satisfacția muncii noastre, împlinirea noastră.

Ne adaptăm cu ușurință pacienților de toate vârstele, de la copii până la vârstinici și le oferim o atmosferă calmă, caldă, liniștită, în care să se simtă confortabil și astfel experiența să fie una extrem de plăcută, atât pentru ei, cât și pentru noi.

Obiectivele clinicii

Sintetizând, eforturile noastre se concretizează spre atingerea câtorva obiective. Acestea țin nu doar de stomatologia propriu-zisă, ci și de estetica zâmbetului, de confort și încrederea în sine. Ne dorim:

  • menținerea sănătății dentare a pacienților noștri;
  • să îi ajutăm să zâmbească mai des pe cei care ne vizitează;
  • redarea încrederii în sine a celor care și-au pierdut-o din cauza problemelor dentare;
  • vrem să ajutăm câți mai mulți oameni să-și învingă teama de medicul stomatolog.

Siguranța pacienților

Suntem medici stomatologi tineri și aveam o atitudine prietenoasă. Însă rămânem profesioniști și acordăm o mare importanță siguranței pacienților. În actul medical folosim tehnologii foarte avansate de curățare, decontaminare și sterilizare a instrumentelor. Respectăm standardele europene referitoare la dispozitivele medicale în concordanță cu directiva MDD 93/42/EEC conform OJ C 389 din 2017-11-17.

Aparatură și instrumentar medical

Clinica stomatologică German System Dent din București oferă servicii variate și de înaltă ținută medicală. Acestea nu pot fi însă obținute fără ajutorul aparatelor și tehnologiei medicale de ultimă generație. Într-un cuvânt, instrumentarul ne ajută la obținerea unor rezultate durabile.

Așadar din cele de mai sus, observați că ne străduim să oferim servicii și tratamente stomatologice la cel mai înalt standard.

Echipa noastră

medic specialist stomatologie
Medic stomatolog

Greu de vorbit când e vorba de mine… Dacă ar fi să încep cu ceva, aș începe mereu cu faptul că-mi place meseria pe care am îmbrățișat-o. Voi afirma acest lucru în toate descrierile personale. Iubesc sa aduc un zâmbet „sănătos” pe chipurile oamenilor. Fiind in zodia „scorpion”, ambiția este cuvântul care mă definește. Nu-mi place niciodată soluția de mijloc, mă ghidez mereu după motto-ul „totul sau nimic”.

Când am un scop fac absolut orice îmi stă în putință ca să-l ating, indiferent ce anume implică asta. Sunt o fire optimistă până în ultima instanță, sociabil mai tot timpul. Timpul liber îl petrec alături de familie și prieteni. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri noi.

Studii și cursuri:
– Universitatea de Medicina si Farmacie Doctor Victor Babes Timisoara- Facultatea de Medicina Dentara;
– Curs specializare “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul filler-elor cu acid hialuronic si a toxinei botulinice” – Constanța;
– Curs “Adin Implants System Basic Implantology Curs” – Bucuresti;
– Curs “Tehnica P.R.P. in medicina dentara si estetica” – Constanta;
– Curs “Congresul international de estetica dentara – Estetica si functionalitate” – Bucuresti;
– Curs “Congresul ImplantoDays” absolvit – Poiana Brasov;
– Curs “Open Dental Community Middle East Congress” – Dubai.

medic specialist ortodonție
Medic specialist ortodont

Sunt o persoană energică și îmi place să fiu activă și utilă. Îmi place ceea ce fac și sunt foarte fericită când văd rezultate bune!
Pasiunea pentru ortodonție și artă se completează, iar munca mea este mereu orientată spre succes.
Îmi propun obiective clare pe care le obțin prin muncă, răbdare și perseverență.
Studiez continuu, particip anual la numeroase cursuri și congrese, atât în țară, cât și în străinătate.

Sunt o soție iubită, mamă împlinită și prețuiesc viața – care este darul lui Dumnezeu pentru noi oamenii.
Îmi place să călătoresc, iubesc pacea și locurile liniștite. Motto-ul meu: „Medicina este Ştiinţă, Artă şi Conştiinţă” – Iuliu Haţieganu

medic specialist stomatologie
Medic stomatolog

Pasiunea mea către această carieră a început de pe vremea când eram stabilit în Londra, UK. În acea perioadă am lucrat ca asistent dentar cu medici de elită, precum Dr. Adam Thorn, Dr. Justin Glaister, Dr. Raj Ahlowalia și alți doctori renumiți in Harley Street. Am învățat de la acești medici proceduri complexe pe care le aplic și eu la rândul meu ca medic dentist.

Știința dentară a avansat destul de mult în ultimii ani; au apărut tehnici și aparate noi pe care le studiez în detaliu și le folosesc armonios.

Iubesc să vorbesc cu oameni de toate vârstele, petrec timp cu ei să îi ințeleg și să-i ajut să aibă zâmbetul pe care și-l doresc atat de mult. Înțeleg că vizita la dentist nu e pe lista de priorități, dar eu îi încurajez pe toți pe care îi cunosc, cu mic, cu mare, să meargă regulat la un stomatolog. Igiena orală este crucială în zilele noastre.

În timpul liber îmi place să pescuiesc, să merg cu cortul cu familia și să mă bucur de natura care ne înconjoară.

Studii și cursuri:
– Facultatea de Management Marketing ; Universitatea Româno-Americană București;
Facultatea de Medicină Dentară; Universitatea Titu Maiorescu București;
– Studii avansate în implantologie orală (competența 2019);
– Curs teoretic și practic „Sky Fast and Fixed by Bredent”;
– Urgențe în cabinetul de medicină dentară , curs teorie și hands on;
– Numeroase congrese atât în București cât și în țară, pe diferite tematici ale medicinei dentare;

medic specialist ortodonție
Asistent medical

Sunt o persoană optimistă, veselă, care adoră să vadă oamenii râzând, iar faptul că iau și eu parte, într-o oarecare măsură, la fericirea și zâmbetele pacienților, la sfârșitul planurilor de tratament, mă face să iubesc și mai mult meseria pe care am ales-o.

Consider că perseverența, încrederea în sine și echilibrul dintre viața familială, socială și carieră sunt cheia succesului. Încerc să mă autodepășesc în permanență și cred cu tărie că în fiecare zi trebuie să ne străduim să fim mai buni și mai înțelepți decât am fost cu o zi în urmă.

Valorile pe care le caut la oamenii de lângă mine sunt cele pe care le ofer și eu la rândul meu: onestitate, generozitate, respect, modestie și empatie. Este important, din punctul meu de vedere, să căutăm calitatea și nu cantitatea.

medic specialist ortodonție
Frontdesk Officier

Aș putea să încep prin a spune că sunt ceea ce îmi doresc să fiu. Născută în zodia fecioarei, sunt o persoană sociabilă, comunicativă, dar și perfecționistă. Îmi place ordinea atât în viața personală cât și în viața profesională. Sunt o fire serioasă, stabilă dar și veselă în același timp. Iubesc viața și oamenii sinceri.

Încerc să fiu cât mai echilibrată. Îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri și să mă dezvolt pentru a ajunge cât mai sus. Pentru a reuși acest lucru aleg să mă înconjor de oameni care mă motivează. În viață mă ghidez după propriile principii, iubesc copiii și sunt pasionată de tot ce e frumos, mașini și raliuri.

Mă atrage ceea ce fac deoarece îmi dă oportunitatea să cunosc oameni noi în fiecare zi și am o satisfacție aparte atunci când prin ajutorul colegilor, pacientul își recapătă zâmbetul și încrederea. Domeniul medical are un farmec aparte și mă motivează în fiecare zi să dau tot ce e mai bun.

asistent medical
Asistent medical

Sunt adepta cunoașterii persoanei în mod direct și nu prin descrieri, dar în acest caz… Sunt din zodia Gemeni, cu o personalitate duală, greu de înțeles. Fire liniștită, schimbătoare, complicată, serioasă, dar și copilăroasă în același timp mă bucur de micile placeri ale vieții.

Iubesc meseria pe care am ales sa o practic deoarece îmi oferă o satisfacție sufletească prin zâmbetele oamenilor. Îmi place să fiu înconjurată de oameni inteligenți și interesanți de la care am ce învăța.

Mă consider o persoană cu picioarele pe pământ și cu capul în nori și iubesc tot ce ține de artă și lucru manual.

Colegiul National Grigore Antipa, Facultatea de asistenta Carol Davila.

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta implant dentar
SISTEMUL SKY FAST&FIXED BREDENT ☝