clinica stomatologie German System Dent

Clinica stomatologică German System Dent

German System Dent este mai mult decât o clinică stomatologică. Este o poveste de suflet pe care ne-a transmis-o fondatorul clinicii, Cornel Predescu, medic activ în Colegiul Medicilor Dentiști din România, și pe care ne dorim să o continuăm frumos, cu sufletul, ca până acum.

Medic stomatolog renumit, Cornel Predescu s-a stabilit în Germania în anii ’80, însă a decis să se întoarcă acasă, în România, în anul 2007 și să pună bazele acestei clinici. După anii de muncă investiți, pasiunea pentru stomatologie, emoțiile trăite alături de pacienți, Cornel Predescu și-a dorit să lase clinica “pe mâini bune”, de aceea l-a pregătit intens pe unul dintre nepoții lui, Daniel Ghinea, cel căruia a reușit să-i transmită pasiunea pentru această meserie.

Încă de pe vremea când era student, Daniel Ghinea și-a dorit să meargă la clinica unchiului său pentru a învăța cât mai bine tainele stomatologiei. De atunci până în prezent Daniel a continuat să învețe și să se dezvolte. A participat la numeroase cursuri de specializare și congrese din diverse arii ale stomatologiei, atât în țară, cât și în străinătate, iar astăzi coordonează cu succes activitatea de la clinică.

Stomatologie făcută de medici tineri

Echipa noastră este formată din medici și asistenți tineri, pasionați de ceea ce facem. Știm importanța unui zâmbet în viața unui om, de aceea ne-am decis să oferim cât mai multe zâmbete frumoase și astfel, să facem cât mai mulți oameni fericiți.

stomatologie Bucuresti
Imagine din clinica noastră; încercăm să îmbunătățim imaginea medicilor stomatologi cu sloganul „fără frică de dentist”!

Fiecare dintre noi suntem unici, de aceea și abordarea noastră asupra pacienților este unică și personalizată. Suntem prietenoși, ajutăm pacienții să-și depășească fricile legate de vizitele la stomatolog, le oferim informații complete, facem tot ceea ce ține de noi pentru a se simți bine, pentru că zâmbetul pacienților noștri și fericirea lor reprezintă satisfacția muncii noastre, împlinirea noastră.

Ne adaptăm cu ușurință pacienților de toate vârstele, de la copii până la vârstinici și le oferim o atmosferă calmă, caldă, liniștită, în care să se simtă confortabil și astfel experiența să fie una extrem de plăcută, atât pentru ei, cât și pentru noi.

Obiectivele clinicii

Sintetizând, eforturile noastre se concretizează spre atingerea câtorva obiective. Acestea țin nu doar de stomatologia propriu-zisă, ci și de estetica zâmbetului, de confort și încrederea în sine. Ne dorim:

  • menținerea sănătății dentare a pacienților noștri;
  • să îi ajutăm să zâmbească mai des pe cei care ne vizitează;
  • redarea încrederii în sine a celor care și-au pierdut-o din cauza problemelor dentare;
  • vrem să ajutăm câți mai mulți oameni să-și învingă teama de medicul stomatolog.
Medici stomatologi printre cei mai buni din Bucuresti
Echipa de la Clinica de Stomatologie German System Dent Bucuresti

Siguranța pacienților

Suntem medici stomatologi tineri și aveam o atitudine prietenoasă. Însă rămânem profesioniști și acordăm o mare importanță siguranței pacienților. În actul medical folosim tehnologii foarte avansate de curățare, decontaminare și sterilizare a instrumentelor. Respectăm standardele europene referitoare la dispozitivele medicale în concordanță cu directiva MDD 93/42/EEC conform OJ C 389 din 2017-11-17.

Aparatură și instrumentar medical

Clinica stomatologică German System Dent din București oferă servicii variate și de înaltă ținută medicală. Acestea nu pot fi însă obținute fără ajutorul aparatelor și tehnologiei medicale de ultimă generație. Într-un cuvânt, instrumentarul ne ajută la obținerea unor rezultate durabile.

Așadar din cele de mai sus, observați că ne străduim să oferim servicii și tratamente stomatologice la cel mai înalt standard.

Echipa noastră

medic specialist stomatologie

Greu de vorbit când e vorba de mine… Dacă ar fi să încep cu ceva, aș începe mereu cu faptul că-mi place meseria pe care am îmbrățișat-o. Voi afirma acest lucru în toate descrierile personale. Iubesc sa aduc un zâmbet „sănătos” pe chipurile oamenilor. Fiind in zodia „scorpion”, ambiția este cuvântul care mă definește. Nu-mi place niciodată soluția de mijloc, mă ghidez mereu după motto-ul „totul sau nimic”.

Când am un scop fac absolut orice îmi stă în putință ca să-l ating, indiferent ce anume implică asta. Sunt o fire optimistă până în ultima instanță, social mai tot timpul. Timpul liber îl petrec alături de familie și prieteni. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri noi. Nu sunt o fire frustrată, am destulă încredere în mine. Bineînțeles că toata lumea vrea să schimbe ceva la ei înșiși, însă eu încerc să reduc numărul schimbărilor pe care aș vrea să le fac la mine, pentru că totul pornește din mintea mea.

Studii și cursuri:
– Universitatea de Medicina si Farmacie Doctor Victor Babes Timisoara- Facultatea de Medicina Dentara
– Curs specializare “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul filler-elor cu acid hialuronic si a toxinei botulinice” – Constanța;
– Curs “Adin Implants System Basic Implantology Curs” – Bucuresti;
– Curs “Tehnica P.R.P. in medicina dentara si estetica” – Constanta;
– Curs “Congresul international de estetica dentara – Estetica si functionalitate” – Bucuresti;
– Curs “Congresul ImplantoDays” absolvit – Poiana Brasov;
– Curs “Open Dental Community Middle East Congress” – Dubai.

medic stomatolog Stefan Rotaru

Am o fire suficient de pozitivă. Deci văd în primul rând partea plină a paharului. În stomatologie este important să transmiți siguranță și speranță. Încerc asta mereu cu pacienții mei, mai ales acelora care vin fără mari nădejdi sau cu teamă. Îmi place să redau zâmbetul oamenilor și cred că zâmbetul are două componente. Una care se vede și la care mi-aduc și eu contribuția. Cealaltă față a zâmbetului este interioară, ține de sufletul fiecăruia.

Altfel, sunt un om obișnuit. Am și eu vise ca toți ceilalți. Îmi place sa-mi petrec timpul liber pictând, e o pasiune pe care mi-am descoperit-o atunci când am văzut un tablou cu un dinte și am vrut sa îl reproduc. Încerc în permanență să fiu la curent cu noutățile din stomatologie. Vreau să ofer pacienților mei tot ce-i mai bun. Sunt tânăr, așa că am multe de oferit.

Studii și cursuri:
– Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti – Facultatea de Medicina Dentara
– Curs “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul filler-elor cu acid hialuronic si a toxinei botulinice”;
– Curs “Esthetic connection 2018” – Bucuresti;
– Curs “Maratonul de estetica dentara 2018” – Poiana Brasov;
– Curs “poster research presenter” – Italia 2018

– Curs  “Clinical strategies to maximize success in periodontic, aesthetic and implant dentistry” – Bucharest Dentistry Summit 2019

asistenta medicala Livia Poanta

Sunt adeptă a cunoașterii persoanei în mod direct și nu prin descrieri. M-am născut în zodia gemenilor, așadar ar trebui să am o personalitate duală, greu de înțeles. Am firea liniștită, ceea ce e bine dacă lucrezi într-o clinică de stomatologie. Sunt schimbătoare, complicată, serioasă dar și copilăroasă în același timp. Caut să mă bucur de micile plăceri ale vieții. Despre meseria pe care mi-am ales-o… îmi place!

Am satisfacții greu de înțeles pentru alții atunci când văd oamenii că zâmbesc. Mă gândesc că la unii dintre ei, la zâmbetul lor, am contribuit și eu o fărâmă. Altfel… sunt o persoană care adoră să fie înconjurată de oameni inteligenți și interesanți. Nu-mi place să am lângă mine decât oameni de la care am ce învăța. Îmi place tot ce ține de artă și de lucrul manual. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ și cu capul în nori! Interesante combinații, veți spune…

Studii și cursuri:
– Facultatea de Asistență Medicală „Carol Davilla” Bucuresti