Cosmetică dentară și anti-aging; la Morgan Freeman

zambet si cosmetica dentara
zambetul lui morgan freeman

Fanii care își aduc aminte de Morgan Freeman, acel Morgan Freeman aflat la începutul carierei, cu un rânjet strâmb și inestetic, vor fi de acord că și în cazul lui cosmetica dentară a făcut minuni pentru imaginea sa.

Inițial acesta avea dinții nu tocmai corect aliniați, crescuți strâmb, în unele locuri îngrămădiți și cu un spațiu inestetic între incisivii superiori. O astfel de dantură nu este tocmai ceea ce ajută imaginea unei celebrități. Unde mai pui că, în timp, dinții i s-au colorat în galben, dându-i actorului o imagine mult îmbătrânită.

Cui îi place să arate îmbătrânit? Celebrităților, cu siguranță, nu! De aceea Morgan Freeman, ca mai toate celebritățile de la Hollywood, a apelat la cosmetica dentară. Câteva vizite la medicul stomatolog și problemele dentare au fost rezolvate una câte una în totalitate.

Schimbarea este atât de evidentă, încât revistele de can-can se referă la noul zâmbet al lui Morgan Freeman ca la o replică a zâmbetului motanului de Cheshire din Alice în Țara Minunilor.

Zâmbet perfect; mai tânăr cu 10 ani

Astăzi, în urma procedurilor efectuate și în ciuda vârstei sale, Morgan Freeman are un zâmbet perfect, dinți albi strălucitori, corect aliniați. Trebuie să recunoaștem că noul zâmbet îl întinerește pe îndrăgitul actor cu nu mai puțin de 10 ani. Efectul anti-aging al cosmeticii dentare a fost dovedit cu această ocazie încă o dată și oricine poate verifica cât de mult afectează starea dentiției imaginea de ansamblu a fiecărei persoane în parte.

Orice persoană atentă la propria sănătate și la propria imagine, cu ajutorul medicului stomatolog, poate obține un zâmbet demn de o celebritate de la Hollywood.

Estetica zâmbetului

Pentru cei care se întreabă care anume sunt acele proceduri care l-au întinerit pe Morgan Freeman, nu putem da răspunsul doar din pozele din media, dar putem bănui niște extracții și coroane pe rândul dinților superiori, un tratament de tip All on 4 sau cel puțin un implant de tip punte pentru dinții de jos, fațete de porțelan și tratamente de albire.

O lucrare de acest gen este o lucrare complexă, necesită vizite repetate în cabinetul medicului stomatolog și, de asemenea, trebuie să fi fost destul de costisitoare. Nimeni nu a spus că stomatologia este ușoară, însă dacă alegi medicul potrivit, acesta va ști să îți recomande exact ceea ce ai nevoie și îți va face o lucrare bună care va rezista mult timp fără să îți mai facă probleme.

Cosmetica dentară este o soluție potrivită nu numai pentru a întineri cu 10 ani, așa cum a făcut Morgan Freeman, dar și pentru menținerea sănătății danturii. Implanturile, coroanele, tratamentele de igienizare curăță și consolidează dentiția, prelugindu-i viața, ceea ce este foarte important.

Este însă crucial ca medicul ales să fie unul bun care să aibă dexteritate, să cunoască produsele pe care le folosește și, nu în ultimul rând, să aibă empatie pentru pacient.

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*