Clinica dentară vs cabinet stomatologic

clinica dentara

Să alegi cel mai bun cabinet stomatologic și cel mai potrivit medic poate fi o adevărată provocare. Când ne doare un dinte, căutăm fără dubiu un medic care să ne ajute cât mai repede cu cea mai potrivită soluție pentru problema noastră dentară. Ne dorim de fiecare dată lucrări de o calitate cât mai bună, rezistente, executate fără durere și care să arate cât mai bine.

Spre deosebire de acum 20-30 de ani, acum există numeroase alternative în ceea ce privește serviciile medicale. Astfel, fiecare poate găsi cabinetul stomatologic cel mai potrivit nevoilor sale.

Printre cele mai recente apariții în domeniu sunt clinicile dentare, care cuprind mai multe cabinete cu specializări complementare, dar care operează concertat. Clinica stomatologică este un concept modern, care are drept scop îmbunătățirea experienței pacientului și a calității serviciilor prestate. Acest concept este preluat din țările cu tradiție în stomatologie și își propune să aducă un salt calitativ în acest domeniu, atât în favoarea celor care doresct tratamente și servicii medicale, cât și în favoarea specialiștilor care lucrează în acest sistem.

Avantajele unei clinici

În calitate de pacient, cineva s-ar putea întreba de ce ar alege o clinică dentară în detrimentul unui cabinet stomatologic, iar în cele ce urmează vom da câteva argumente care pot cântări mult într-o astfel de decizie.

Servicii complete

Într-o clinică stomatologică, pacientul va avea parte de o gamă mai largă de servicii, care tind să acopere complet nevoile sale. Pacientul va găsi sub același acoperiș diverse servicii complementare și conexe utile pentru a-și soluționa o problemă mai complexă sau probleme multiple.

Pacientul va economisi astfel timpul și energia necesară căutării unor alternative și va beneficia de o experiență mai bună. Să găsești rapid o soluție unică pentru situația ta particulară, este un factor de confort care merită apreciat.

interior clinica de stomatologie
Oferim și tratamente stomatologice pentru copii….

Mai mulți specialiști

O clinică reunește sub același acoperiș medici cu specializări diferite care lucrează împreună în beneficiul aceluiași client. Putem găsi în aceeași clinică, lucrând împreună, un implantolog, un endodont, un ortodont, un protetician, un specialist oro-maxilo-facial și un pedodont, astfel încât șansele ca toate nevoile pacientului să îți găsească răspuns ușor și rapid în același loc sunt mult mai mari.

Unele situații mai complexe sunt mai ușor de soluționat de o echipă pluridisciplinară care acționează coordonat. Medicii au adesea nevoie să coopereze între ei și să lucreze împreună pentru obținerea unor rezultate mai bune în beneficiul pacientului, iar acest lucru este mult mai facil într-o clinică unde specialiștii au posibilitatea de a interacționa direct.

Mai trebuie precizat că acolo unde sunt mai mulți specialiști la un loc, aceștia sunt mai atent selectați  și apoi sunt sprijiniți pentru a-și îmbunătăți în continuare pregătirea și a rămâne la curent cu ultimele noutăți în domeniu.

Logistică mai bună

Mulțumită unei finanțări mai consistente, de obicei clinicile oferă o logistică mai bună specialiștilor săi, astfel încât găsim aici atât aparatură și tehnologie modernă, cât și personal auxiliar de susținere care ușurează treaba specialiștilor.

Într-o clinică dentară, pacientul va vedea cabinete utilate corespunzător și va beneficia de cea mai nouă și mai modernă tehnică în domeniu, dar și de atenție sporită din partea personalului auxiliar și a specialiștilor.

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*