Albirea dinților prin metoda tibetană

Albirea dintilor
Albirea dintilor prin metoda tibetana? Sau servicii stomatologice de bun nivel...

Una dintre cele mai promovate soluții de albire a dinților, alta decât să să mergi la un cabinet de stomatologie, este cea numită a fi a călugărilor tibetani. Este o poveste care „prinde viteză” pe internet. În lumea celor neinformați și comozi. Sau care pretind că folosec metode eco, bio și orice alte semenea denumiri. Vorbim despre cei care contestă vehement beneficiile societății moderne.

→ Albirea dinților; servicii de estetica zâmbetului

Întotdeauna vor exista oameni care pretind că stomatologia este doar un truc de a te goli de bani. Că dentiștii sunt buni doar pentru a-ți scoate măselele, ei da, dar pentru asta ar fi trebuit să rămână la stadiul de spițeri!

Așa zic falșii promotori ai metodelor tradiționale în medicină și îngrijirea dintilor, acești furnizori de energie pozitivă și de câmpuri electromagnetice senzaționale. Totuși, dacă te uiți la ei, vei observa că au investit enorm în dantura lor, căci dinții sănătoși, zâmbetul, te fac mare! Dantura completă și sănătoasă este al doilea lucru pe care-l vede cineva la tine. Primul fiind îmbrăcămintea. Iar altfel, dacă n-ar arăta bine, nu ar putea să-și vândă metodele tradiționale…

Spălatul pe dinți cu sare de bucătărie

 Revenind la metoda tibetană de albire a dinților, aceasta este relativ simplă. Într-un pahar cu apă se pune sare și se amestecă bine. Se pune până la saturație, adică până când nu se mai dizolvă și cristalele de sare rămân pe fundul paharului. La suprafața acestuia va rezulta o spumă pe care va trebui să o înlăturați. Apoi, luați pe degete niște cristale de sare pură (sau de pe fundul paharului puneți-le pe periuța de dinți) și procedați la spălare.

albirea dintilor
Albirea dintilor prin metoda tibetana sau o smecherie cu un dentist bun…

Cu apa sărată vă clătiți gura. Faceți acest lucru dimneața și seara și după fiecare masă. În final, în timp, veți obține o dantură sănătoasă, cu dinți albi. Gingiile vor căpăta o culoare plină de viață. Probabil că veți suferi unele mici neajunsuri, la început, căci dinții vor deveni mai sensibili. Dar, totul se rezolvă, dantura dvs va fi superbă.

Iar argumentul suprem este acesta: ce, călugării din Tibet, de atâtea generații, credeți că ei au avut dentiști, clinici de stomatologie!? Și, uite, au dinții frumoși și sănătoși încă la vârsta de 80 de ani!

Iodul și dinții mai albi

În mod evident, pentru a obține rezultate bune, aici, în România, cu această metodă din Tibet, trebuie să vă cumpărați o anumită sare. Trebuie să obțineți o anumită programare de la un cabinet stomatologic specializat. Nu este bună orice sare, nu orice dentist cunoaște tainele meseriei…

Adevărul din spatele metodei tibetane este unul comun. Ca în orice escrocherie, și aici există ceva banal. În cazul nostru, al călugărilor tibetani, este vorba de o sare bogată în iod. Adevărat, la modul general, iodul are un efect benefic asupra sănătății. Chiar dacă sunt oameni cărora le dăunează la funcționarea glandei tiroide.

Recomandare: Dacă nu doriți să cheltuiți o avere pe o sare obișnuită, pe care o puteți cumpăra din comerțul clasic, puteți apela la serviciile noastre de albire a dinților. Sunt mai ieftine și nu trebuie să așteptați un an ca să aveți dinții albi! Durează doar 10 minute. Credeți-ne pe cuvânt și vă dovedim în practică. Nu trebuie să așteptați confirmarea până când veți avea vârsta de 80 de ani…

0/5 (0 Reviews)

OFERTĂ SPECIALĂ RECONSTRUCȚIE TOTALĂ

Oferta Implant dentar
Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent ☝

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*